zaterdag 5 december 2015

Citroen tegen Pigmentvlekken

Citroen tegen Pigmentvlekken

Steeds meer mensen ontdekken de kracht van Citroen tegen pigmentvlekken. Dit is eigenlijk helemaal geen raar verhaal. Want citroen heeft door zijn zuurheid goede zuiverende complexen voor het lichaam. Ook is citroensap drinken absoluut een aanrader. Echter gaat dit artikel over het verminderen van pigmentvlekken met citroensap dus zullen wij hier niet verder op in gaan.

Wat kan citroen tegen pigmentvlekken voor u doen?

Citroensap heeft zoals wij al vertelde een sterke zuurheidsgraad. Hierdoor is het zuiverend. Dit zorgt ervoor dat wanneer je het op de huid aanbrengt dat het de huid zo glad maakt. Het zuivert en ontsmet de huid van bacteriën. Ook haalt het de dode huidcellen weg. Tevens zorgt het ervoor dat de huid langzaam iets oplicht. Indien je het dus elke dag zou gebruiken worden de pigmentvlekken langzaam lichter.
Citroen tegen Pigmentvlekken

Tips buiten Citroen tegen pigmentvlekken om?

Zoals je misschien zult merken is citroensap behoorlijk agressief voor de huid en daardoor niet voor iedereen geschikt. Wel kun je het eventueel nog iets bijmengen met water of met zout voor een goede scrub. Toch stappen veel gebruikers van de citroen methode toch over op een whitening crème met hoe raad u het, een veilige hoeveelheid citroensap.

Crème met citroensap tegen huidvlekken

Wanneer je gebruik maakt van Skinlight dan heb je een luxieuse huidcrème met alle positieve facetten in de formule die u maar kunt bedenken. Tevens zit er een hele pure effectieve citroenzuur basis in, waardoor je zonder het geïrriteerde gevoel op de huid, of zonder dat bizar gladde toch de zuiverende en verlichtende kracht zult ervaren.

Waar koop ik een Citroen Whitening Creme?


Deze 100% PH neutrale natuurlijke pigmentvlekken crème kunt u via o.a. Hun eigen webwinkel, bol.com of ebay bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten